Vásárlói tájékoztató

 

Amennyiben valamely termék megnyerte tetszését, úgy kérjük keressen fel minket az Elérhetőségek menüpont alatt található telefonszámon, avagy írjon e-mailt az ugyanitt található levelező űrlap segítségével. A kiválasztott terméket postai utánvétellel a vevő költségére postázzuk, vagy személyesen átveheti.A feltüntetett árak NETTÓ árak Az utánvételi díj 1550-Ft. A szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk. Csomagolási díjat nem számítunk fel. A termékeket jellemzően 2 réteg légpárnás fóliába csomagoljuk.

 

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges. Telefonon történő megrendelés a távollevők közötti szerződésekről szóló szabályozás értelmében tájékoztatjuk, hogy:

  • A telefonos megrendelés leadásával szerződés köttetik az eladó és a vevő között
  • A feltüntetett árak NETTÓ árak.
  • A szállító cég a Magyar posta illetve a DPD hungária és a GLS futárcég
  • A vevő a törvényben meghatározott ideig (14-nap) indoklás nélkül elállhat a vételtől

 

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 16 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Rendelés menete

  1. A megvásárolni kívánt terméket mailban vagy telefonon rendelje meg.
  2. Jelezze a szállítási/fizetési mód kiválasztása.
  3. Szállítási / Számlázási adatait adja meg
  4. Kérjük adja meg telefonszámát, mail címét, hogy egyeztetés céljából visszahívhassuk Önt. A megrendelés visszaigazolása maximum 1 munkanap.
  5. A beérkezett megrendelését telefonon vagy mailban visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

 

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket az Ön választása szerint előre utalással vagy a csomag átvételekor (1550-ft postadíj) a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Házhoz szállítás díjszabása

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan kizárólag abban az esetben rendelje meg utánvéttel a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!